Naši milí přátelé, zákazníci, příznivci Dřevníku,

slavíme náš první ROK. Celý krásný rok pro Vás ručně vyrábíme přírodní šperky. Děláme to, co nás baví. Tvoříme a dělá to radost nejen nám, ale i lidem kolem nás a to je ta nejhezčí odměna. 

Za ten ROK jsme ušli kus cesty, od prvního prodaného šperku jsme navštívili několik krásných trhů, naše šperky se dostali do mnohých obchodů, jsme spustili náš e-shop www.drevnikdesign.cz a nově i www.prirodnisperky.cz a dokonce si i splnili sen v podobě workshopu, který proběhl v srpnu v Praze.

Jsme dojati i nadšeni. Máme obrovskou chuť tvořit, hlavy plné nápadů a ruce plné práce. Těší nás Vaše reakce, Vaše e-maily i každá tvorba na zakázku. Těší nás, když známe příběh šperku až do konce. Když víme, že je to dárek pro maminku, nebo třeba šperk na svatbu. 

10% SLEVA jako malé poděkování

Jako poděkování za Vaši podporu pro Vás máme dárek v podobě 10% slevy na celý nákup. Při objednávce stačí zadat KÓD: NAROZENINY a sleva bude automaticky odečtena. Zdarma navíc odesíláme všechny objednávky v DÁRKOVÉM BALENÍ! Sleva platí až do 30. 9. 2020.

Poslední volná místa na WORKSHOP

Pro velký zájem a skvělé ohlasy jsme se rozhodli pro další WORKSHOP a sice na téma Dřevo a pryskyřice. Kde si budete moc vytvořit šperky dle vlastní fantazie. K mání budou i květinové pro ty, co se minule nevešli. 🙂
Více o dalším workshopu najdeš TADY!

Přinášíme nové náušnice

Rozšiřujeme sortiment, tentokrát o nové náušnice. Nově v našem e-shopu najdeš nové visací, ale i peckové v rámečku z chirurgické oceli. Jaké se líbí nejvíc Tobě?

Děkujeme za Tvou přízeň!

Ať se daří!

Baru z Dřevníku