Milí přátele, kamarádi, zákazníci nebo jen příznivci Dřevníku,

letošní podzim je krásný, viděli jste ho? Krásně barevný, stejně jako každý rok a že je přesto v něčem jiný? Loni jsme ho trávili na trzích, jarmarcích a akcích, kde jsme se Vámi potkávali, přinášeli Vám naše výrobky, debatovali s Vámi o výrobě, o životě nebo jen tak o přírodě a hezkých věcech. Letos se nepotkáme. Měli jsme snahu pokračovat ve workshopech, ale veškeré vynaložené úsilí a čas přišlo vniveč a tak do konce roku zatím žádný další neplánujeme. Zatím to vypadá, že se nepotkáme ani na trzích. Ale nezlobíme se, respektujeme aktuální situaci. A tak si ten podzim užijme každý v klidu u kamen a s dobrým čajem.

Píšeme Vám, protože Vám chceme PODĚKOVAT, že nás v tom nenecháváte. Většina prodejen s našimi výrobky je zavřena a osobní kontakt také není možný, takže jsme dnes odkázáni pouze na e-shop. Zpětně tohle rozhodnutí blahořečíme! Děkujeme, že podporujete malé podnikatele a výrobce. Lidi, které to pro Vás dělají rádi a s láskou, váží si každého zákazníka a dbají na osobní přístup. Děkujeme za Vaše objednávky, za to, že pro Vás můžeme vyrábět na zakázku, že nám dáváte zpětnou vazbu a že máte radost z toho, co děláme.

A tak Vás prosíme, jestli se Vám naše tvorba líbí a jste spokojeni s našim přístupem, řekněte o Dřevníku dál. Řekněte o nás babičce u nedělního oběda (no vlastně, teď moc nedělních obědů není…), tak alespoň doma, nebo na Facebooku. Děkujeme za sdílení, za hodnocení, za komentáře, díky za veškerou podporu.

Přejeme Vám všem pevné zdraví, krásný a barevný podzim, pocit domova i zastavení.

Ať se Vám daří! A ještě jednou DÍKY!

S úctou,

Baru a holky z Dřevníku